8 Daagse Nederland rondreis

Reis langs de mooiste kustplekjes van Nederland

KORTE BESCHRIJVING

Reis langs de mooiste kustplekjes van Nederland

In 8 dagen reis je langs de mooiste plekken van de Nederlandse kust. De reis begint in het noordwesten in Julianadorp en via Noordwijk reis je door naar het zuidwestelijke gelegen Vrouwenpolder in Zeeland. Onderweg kom je prachtige natuurgebieden tegen, maak je een tour op de e-bike en verken je de historische stad Middelburg. Een mooie afwisselende reis geschikt voor elk seizoen!

 • 8 nachten op basis van logies en ontbijt
 • Entree dierenpark Hoenderdaell
 • E-bikes voor 1 dag
 • Wandeling met gids Middelburg
 • Streetfoodtour in Berlijn
 • Boottocht Middelburg

Vanaf € 479,- per persoon

DAG tot dag
beschrijving

DAG TOT DAG BESCHRIJVING

Dag 1 Aankomst Julianadorp

De reis begint in het noordwesten van Nederland. Je reist op eigen gelegenheid naar Julianadorp in Noord Holland. Vandaag is er verder geen programma dus je kiest zelf uit hoe laat je vertrekt. Julianadorp is een badplaats met koninklijk karakter omdat de naam afkomstig is van koningin Juliana. In de omgeving van Julianadorp kun je goed fietsen, wandelen en eventueel kanoën. Ook een bezoek aan Fort Kijkduin is zeker een aanrader.

Dag 2 Julianadorp

Na het ontbijt ga je naar het landgoed Hoenderdaell. Hier bezoek je het dierenpark wat bij het landgoed hoort. Het park is 64 hectare groot en heeft veel verschillende dieren uit diverse continenten, van alpaca’s uit Amerika tot emoes uit Oceanië.

Dag 3 Julianadorp – Noordwijk

Voordat je vandaag richting Zuid Holland vertrekt, kun je nog een bezoek brengen aan het natuurgebied Mariendal in de buurt van Julianadorp. Hier kun je mooie wandelingen maken. Nadat je uitgewandeld bent, rijd je verder naar Noordwijk. De komende 2 nachten overnacht je in een prachtig hotel.

Dag 4 Noordwijk

Je verkent vandaag de omgeving van Noordwijk op de e-bike. Een leuke én sportieve manier om veel van de omgeving te zien. Met de fiets kun je bijvoorbeeld de stranden Duindamseslag en Langevelderslag bezoeken. Deze twee locaties zijn met de auto namelijk niet te bereiken. Mocht het weer vandaag niet mee zitten, kun je ook nog naar de Space Expo gaan of de vuurtoren van Noordwijk aan Zee beklimmen.

Dag 5 Noordwijk – Vrouwenpolder

Vanuit Noordwijk rijd je door naar de Vrouwenpolder in Zeeland waar je de komende 3 nachten overnacht in een sfeervolle locatie. Het strand van Vrouwenpolder is het breedste van alle stranden van Nederland. Ten westen van Vrouwenpolder ligt de indrukwekkende Oosterschelde. Voor de surfliefhebbers kun je een uitstapje naar het Veerse Meer maken. Liever een stadje bezoeken? Ga dan eens naar Veere, Middelburg of de havenstad Vlissingen.

Dag 6 Vrouwenpolder

Op korte afstand van Vrouwenpolder ligt het historische Middelburg. Deze prachtige stad bezoek je vandaag samen met een gids. Ook maak je een boottocht door de grachten van Middelburg.

Dag 7 Vrouwenpolder

Vandaag is een vrije dag. Je kunt een mooie strandwandeling maken of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het natuurgebied Oranjezon. Dit is het meest afwisselende kustgebied van Zeeland met veel variatie in landschap en heel veel soorten dieren en planten.

Dag 8 Vertrek Vrouwenpolder

Het is tijd om de koffers in te pakken en om weer richting huis te vertrekken. We hopen dat je een fijne vakantie dichtbij huis gehad hebt. Mocht je liever een nachtje langer ergens overnachten? Geef het ons door en wij passen dit voor je aan!

Reis langs de mooiste kustplekjes van Nederland

 • 8 nachten op basis van logies en ontbijt
 • Entree dierenpark Hoenderdaell
 • E-bikes voor 1 dag
 • Wandeling met gids Middelburg
 • Streetfoodtour in Berlijn
 • Boottocht Middelburg

Vanaf € 479,- per persoon