4 Daagse Nederland rondreis

FAMILIE AVONTUUR
OP DE VELUWE

KORTE BESCHRIJVING

FAMILIE AVONTUUR IN DE VELUWE

Met deze rondreis ga je op echt avontuur in de Veluwe! Je maakt een echte jeepsafari, gaat rijden in een tuk tuk en kunt heerlijk uitrusten bij het zwembad. Een echte avontuurlijke reis in Nederland!

  • 3 overnachtingen in B&B

  • Tuktuk excursie
  • Jeep excursie
  • Entree zwembad
  • Ouwehands dierenpark

Vanaf € 459,- per persoon (bij 4 personen)

DAG tot dag
beschrijving

DAG TOT DAG BESCHRIJVING

Dag 1 Tuk tuk avontuur in de Betuwe en hierna door naar de Veluwe

Om de minivakantie goed te beginnen vertrek je naar Zoelen voor een ritje met de TukTuk. Naast de vele fruitboomgaarden staat de regio in het teken van het rivierenlandschap met weidse vergezichten. Een echt Hollands landschap! Je gaat vandaag zelf rijden in een Aziatische tuk tuk en kunt in ongeveer 4 uur de omgeving gaan verkennen. Uiteraard milieu bewust: het is een elektrische tuk tuk. Wij zorgen voor een mooie route én je bent ook vrij om voor een andere route te kiezen. Voor de lunch onderweg is gezorgd en heeft een echt Aziatisch karakter. Nadat je uit ‘getukt’ bent, ga je door naar de B&B waar je de komende nachten verblijft. De B&B heeft een gunstige liggen ten opzichte van de Veluwe en kijkt uit op een groene omgeving.

Dag 2 Dieren spotten in de dierentuin

Na het ontbijt vertrek je naar het Ouwehands dierenpark in Rhenen. Hier ontdek je onder andere bedreigde en zeldzame diersoorten, waaronder vele Aziatische diersoorten. In het dierenpark vind je bijvoorbeeld de amurtijger, de Maleisië beer en de neushoornvogel. In het park is veel te beleven waardoor je hier de gehele dag kunt blijven.

Dag 3 Tropisch genieten in het zwembad

Vandaag ga je zwemmen in een subtropisch zwembad. Op korte afstand van de b&b ligt een groot zwembad waar je jezelf de gehele dag kunt vermaken. Vind je het leuk om in de middag nog een wandeling te maken of om lekker bij de B&B uit te rusten dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Dag 4 Jeepsafari door de Veluwe

Vandaag is alweer de laatste dag van je minivakantie in eigen land. De vakantie sluit je af met een jeeptour door de Veluwe! Tijdens de jeeptour maak je verschillende stops om de prachtige natuur te ontdekken. Je kunt ervoor kiezen om na de jeeptour direct terug naar huis te rijden, of om nog even te genieten van de prachtige natuur in de Veluwe. Wil je liever nog wat langer in de Veluwe verblijven? Geen probleem! We plakken er dan een nachtje voor je achteraan. Vraag ons naar de mogelijkheden en eventuele extra excursies.

KORTE BESCHRIJVING

FAMILIE AVONTUUR IN DE VELUWE

  • 3 overnachtingen in B&B

  • Tuktuk excursie
  • Jeep excursie
  • Entree zwembad
  • Ouwehands dierenpark

Vanaf € 459,- per persoon (bij 4 personen)