14 Daagse Frankrijk rondreis

Cultuur en ontspannen Frankrijk

KORTE BESCHRIJVING

Cultuur en ontspannen Frankrijk

Genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Tijdens de reis bezoek je grote steden als Nantes en Parijs. Duik je in de geschiedenis van Europa in Normandië. Maar kun je ook heerlijk genieten van een paar dagen strand op het einde. Bij de reis nemen we je in 14 dagen mee langs culture highlights, maar kun je ook heerlijk ontspannen aan het strand.

 • 13 overnachtingen in sfeervolle hotels
 • Ontbijt in de hotels zijn inbegrepen
 • Standswandeling in Parijs
 • Segway tour in Nantes
 • Entree dierentuin
 • Entree bezienswaardigheden in Normandië

Vanaf € 939,- per persoon

DAG tot dag
beschrijving

DAG TOT DAG BESCHRIJVING

Dag 1 Vertrek naar Parijs

Vandaag begint de reis naar het mooie Frankrijk, je reist op je eigen tempo vandaag naar Parijs. Je kunt onderweg een stop maken in bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel. Je overnacht in een hotel wat gelegen is in het centrum van Parijs.

Dag 2 Wandeling in Parijs

De tweede dag staat op de planning. Vandaag maak je een rondwandeling door Parijs. Je bekijkt enkele grote bezienswaardigheden samen met een gids. Na afloop heb je een vrije middag. Een leuk uitstapje voor vanmiddag is de miniversie van de Statue of Liberty.

Dag 3 en 4 Vrije dagen in Parijs

De komende twee dagen staan er vrije dagen in Parijs op de planning. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Eiffeltoren of de toren van Montparnasse. Maar je kunt natuurlijk een van de je vrije dagen in besteden in Disneyland Parijs. Laat het ons gerust weten en we breiden je arrangement graag uit met een dag Disneyland.

Dag 5 Je reist naar Nantes

Vandaag staat er een echte reisdag op het programma. We verlaten de hoofdstad van Frankrijk, en reizen verder naar het midden van Frankrijk naar de stad Nantes.

Dag 6 Nantes verkennen met de Segway

Je gaat vandaag de stad Nantes verkennen op een echte Amerikaanse manier, namelijk per Segway. Tijdens de rondrit door Nantes breng je een bezoek aan de Kathedraal en beleef de stad op een andere manier. Met je Segway rijd je langs de rivier, een leuke en originele manier om deze stad beter te ontdekken.

Dag 7 Naar de dierentuin

Vandaag ga je het avontuur en de wilde dieren tegemoet. Je brengt een bezoek aan de dierentuin die gelegen is in de omgeving. Bij de dierentuin zijn er onder andere de leeuw, Sneeuwluipaard en een jaguar te spotten.

Dag 8 Vrije dag in nantes

Vandaag staat er een vrije dag in Nantes op de planning. Je kunt vandaag zelf beslissen wat je wilt gaan doen. Een bezoek brengen aan de haven van Nantes of een bezoek brengen aan het kasteel of ga met de grote olifant op de foto die in de stad ligt. De keuze is aan jou.

Dag 9 Transfer naar Normandië

Je reist vandaag naar de laatste bestemming van deze vakantie. Namelijk naar Normandië Deze streek heeft veel geschiedenis en prachtige stranden. Je kunt hier op je eigen tempo naar toe reizen.

Dag 10

Je duikt vandaag de geschiedenis van Amerika in, waarbij we de nadruk leggen op de Tweede Wereldoorlog. Je bezoekt diverse bezienswaardigheden die te maken hebben met Amerika en de Tweede wereldoorlog. Zo breng je een bezoek aan een van de stranden waar de actie rondom D-Day begon. Je kunt hier op het strand nog diverse bezienswaardigheden zien die je inzicht geven in de geschiedenis. Je brengt daarna een bezoek aan een Amerikaanse begraafplaats, deze begraafplaats wordt gebruikt voor slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog. Hierna reis je naar een museum waarbij je nog meer leert over D-day, de ideeën en de gevolgen hiervan.

Dag 11, 12 en 13 Vrije dagen

De komende dagen kun je in alle rust genieten van het strand in Normandië. Een heerlijke manier om de vakantie ontspannen af te sluiten. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van de leuke nabijgelegen dorpjes.

Dag 14 De rondreis is voorbij!

Helaas zit de rondreis door Frankrijk er op. Je kunt vandaag op je eigen tempo terug naar huis reizen. Wil je liever nog langer blijven, laat het ons gerust weten. We breiden je vakantie graag voor je uit.

Cultuur en ontspannen Frankrijk

 • 13 overnachtingen in sfeervolle hotels
 • Ontbijt in de hotels zijn inbegrepen
 • Standswandeling in Parijs
 • Segway tour in Nantes
 • Entree dierentuin
 • Entree bezienswaardigheden in Normandië

Vanaf € 939,- per persoon