5 Daagse Combinatie rondreis

BOURGONDISCH MAASTRICHT
EN DE EIFEL

KORTE BESCHRIJVING

BOURGONDISCH MAASTRICHT EN DE EIFEL

Wil je een aantal nachten weg en ben je net als wij gek op de zuid Limburgse natuur? Deze mini vakantie van 4 nachten naar Maastricht en nationaal park De Eifel past dan helemaal bij jou! De leuke afwisseling van activiteiten, het sfeervolle Maastricht en de prachtige natuur maken deze korte vakantie helemaal compleet.

 • 4 overnachtingen in sfeervolle hotels
 • ontbijt in hotels
 • 1 lunch in Valkenburg
 • 1 diner in de Eifel
 • Prive wandeling in de Eifel van 3 uur
 • Aziatische kookworkshop

Vanaf € 454,- per persoon

DAG tot dag
beschrijving

DAG TOT DAG BESCHRIJVING

Dag 1 Vertrek naar Maastricht en kookworkshop

Je korte vakantie begint in Maastricht. Je reist op eigen gelegenheid naar het zuiden. De eerste twee nachten verblijf je in een gezellige bed and breakfast gelegen op korte afstand van het centrum van Maastricht. In Maastricht is genoeg te zien en het centrum verken je eenvoudig op eigen gelegenheid. In de avond staat er een kookworkshop op de planning waarbij je enkele typische Aziatische gerechten leert bereiden. Om bij de kookworkshop te komen dien je een klein stukje met de auto te rijden of gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Dag 2 Wandelen in Valkenburg

Nadat je genoten hebt van het goed verzorgde ontbijt in de B&B, vertrek je naar het nabijgelegen Valkenburg om een mooie wandeling door de natuur te maken. De route krijg je van ons. Wil je liever een langere of kortere wandeling? Geef het door zodat we de route voor je kunnen aanpassen. Voor je lunch ga je naar een leuke streetfood bar. Je kunt de rest van dag in Valkenburg rondbrengen of nog een bezoekje brengen aan de indrukwekkende Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Je hebt dan gelijk een mooie indruk van het prachtige heuvellandschap rondom Maastricht.

Dag 3 Op naar de Eifel

Vandaag rijd je verder naar Duitsland. In de ochtend kun je optioneel een bezoek brengen aan Gaya zoo in het Zuid Limburgse Kerkrade, winkelen in Maastricht of nog een wandeling maken in het Limburgse landschap. De keuze is aan jou! Zolang je in de avond maar bij het hotel in De Eifel in Duitsland aankomt. De rit naar het hotel in de Eifel duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur vanaf Maastricht.

Dag 4 Wandelen in de Eifel

De vierde dag van je minivakantie staat in het teken van de prachtige natuur van het nationaal park De Eifel. Met een privégids maak je een wandeling van drie uur door dit prachtige natuurgebied. Ook kun je hier een boottocht maken. De avond breng je door in het hotel waar een driegangen diner inbegrepen is.

Dag 5 Bezoek Arensberg en terug naar huis

In de ochtend bezoek je de Arensberg, dit is een vulkaan in de Eifel die bekend is uit het Tertiair tijdperk. De Duitse naam van de vulkaan is ‘Arnulphusberg’. Het is een bijzondere belevenis om zo’n vulkaan dichtbij huis te bewonderen. In de loop van de dag vertrek je weer richting huis. Optioneel kun je vandaag doorrijden naar Phantasialand om nog wat extra avontuur toe te voegen aan je vakantie! Voor een meerprijs kun je hier overnachten en heb je 2 dagen toegang tot het attractiepark.

KORTE BESCHRIJVING

BOURGONDISCH MAASTRICHT EN DE EIFEL

 • 4 overnachtingen in sfeervolle hotels
 • ontbijt in hotels
 • 1 lunch in Valkenburg
 • 1 diner in de Eifel
 • Prive wandeling in de Eifel van 3 uur
 • Aziatische kookworkshop

Vanaf € 454,- per persoon